Jag har fått jobb!

Efter ett års arbetssökande fyllt av egna ideella projekt, en hel del soul searching, idéer om att starta eget, kortare projektanställningar, coachutbildning, italienskakurs, en tripp till Spanien och mycket mer... så har jag nu äntligen fått jobb! Och inte vilket jobb som helst, utan ett där jag kan se mig själv stanna en längre tid. Jag har fått jobb som webbredaktör för kommunens hemsida!
 
Jag kommer att arbeta i kommunhuset som är fullt av en massa spännande människor med specialistkompetens inom sina områden, ser så fram emot det. Det ska bli intressant att se hur det är att arbeta för kommunen - som saknar vinstintresse och konkurrans, men samtidigt inte är en ideell organisation. Då kommer jag att ha erfarenhet från både privat, offentlig och ideell sektor. Mångfald berikar!
 
Nu kommer jag att få lära mig en massa nya saker, bidra med det jag redan kan och få vara kreativ, kreativ, kreativ!
 
I LIKE! :D
 
Wish me luck. Börjar den 2 maj.
 
 
 

Var går gränsen?

Som så många gånger förut har den här frågan kommit emellan mig och mitt bloggande. Å ena sidan vurmar jag för privatliv och integritet, å andra sidan anser jag att det skrivna inte blir intressant och avgörande såvida det inte går under huden - både på mig som skriver och på er som läser.
 
Jag ser många fördelar med total öppenhet när det gäller saker vi människor går igenom. Det som inte är riktigt rumsrent. För om vi alla bara var öppna så skulle vi ju snabbt inse att alla fightar sina egna krig och att vi är långt ifrån ensamma med de krig vi själva för. Och då skulle livet bli några snäpp lättare på en gång.
 
Samtidigt ska man vara professionell och unvika att bli sårbar på ett sätt som kan drabba en, och utnyttjas.
 
Svår balansgång det där. Hjärnan säger en sak och hjärtat en annan, som vanligt.
 
Vad tänker ni?
 
RSS 2.0